Articles Zelda N64

The Legend of Zelda Ocarina of Time

Hi,
I was working on it a lot of time, I wanted to finish it before to write about it, so I wish you enjoyed.

I think this is the second best the legend of Zelda Game (after Twilight Princess). This game is the first game of Zelda in the 3 dimensions world. It was for Nintendo 64 and there were two versions, the normal one (in 1998) and the master quest (more dificult, in 1999). Presently, there is a new version of the game in Nintendo 3DS. In this game you start living in the forest with the kokiris and one day the deku tree tells you and a little fairy to save him from a dark spirit. He tells you - When you've got the three spiritual stones speak with princess Zelda.-

The grafics are very wonderfull and it's funny to speak with the caracters, like Malon, Talon Princess Zelda, Saria, Navi... So my score for this game is 9,7.

Catalan Version/ Versió Catalana:

He estat treballant en aquesta entrada bastasnt i crec que he trigat bastant en pujar-la, perquè preferia acabar el joc abans de escriure sobre ell.

Crec que aquest és el segon millor joc de zelda (després de Twilight Princess). Aquest es el primer joc de la saga en 3D gràfiques. Tot i que era per la nintendo 64 una bastant limitada comparada amb les d'ara el joc no hi teniar res a envejar als jocs actuals. Existeixen 3 versions la original (nintendo 64, 1998), la "Master Quest" (nintendo 64, 1999) i la més actual en tres dimensions Ocarina of Time 3D (nintendo 3DS, 2011).
En el joc començes vivint en un poblat (l'aldea "kokiri), un dia una fada et ve a buscar per a parlar amb l'arbre "Deku" i ajudar-lo. Més tard ell et diu: aconsegueix les tres pedres espirituals i porta-les a la princesa "Zelda".


Els gràfics són molt bons i tant en el disseny de la història com en els personatges tampoc es queda enrere. Una de les coses que recordo molt be d'aquest joc i que sempre recordaré és que pots tallar els arbustos i aconseguir bombes, rupies, cors... Considero que és un joc exel·lent així que la meva puntuació per a ell és 9,7.